De beste prijs
voor uw tuinontwerp

Goede prijs-kwaliteitverhouding voor jouw nieuwe tuin

Is jouw huidige tuin toe aan een make-over of wil je voor je nieuwbouwwoning een professioneel tuinontwerp laten maken? Dan staan wij bij van Tuinontwerpstudio William de Boet graag voor je klaar. Wij werken aan de hand van transparante prijzen en helpen je graag bij het realiseren van een nieuwe tuin.

Wij snappen maar al te goed dat jij je eerst wilt oriënteren en alle kosten op een rijtje wilt zetten. De prijzen voor een op maat gemaakt tuinontwerp kunnen erg variëren. Dit is vaak van een aantal factoren afhankelijk. Ben je benieuwd naar wat de prijs voor je tuinontwerp zal zijn? Lees dan snel verder of contact ons vrijblijvend voor meer informatie.

Onze tuinontwerp pakketprijzen op een rij

Om voor jou een overzichtelijker beeld te schetsen over hoeveel een tuinontwerp zal gaan kosten, hebben wij voor diverse prijspakketten samengesteld. Zo heb je binnen één oogopslag duidelijkheid over de verwachte kosten.

Pakket 1 – v.a. €2.000

Wanneer de tuin kleiner is dan 150 m² komt je in aanmerking voor pakket 1. Binnen dit pakket ontvang je een op maat gemaakt tuinontwerp, waarin al jouw wensen en behoeften worden meegenomen. Net als alle andere pakketten ontvang je het ontwerp in 3D waardoor je een duidelijk beeld krijgt hoe jouw tuin er uiteindelijk uit zal komen te zien.

Pakket 2 – v.a. €2.500

Wanneer de tuin groter is dan 150 m² en kleiner dan 500 m² kom je in aanmerking voor pakket 2. Dit pakket is net als de overige pakketten inclusief, video animatie, artist impression, materialenplan, matenplan, beplantingsplan en verlichtingsplan, zodat de hoveniers meteen aan de slag kunnen gaan.

Pakket 3 – v.a. €3.250

Ben je de trotse eigenaar van een grote tuin van meer dan 500 m², maar wel kleiner dan 1.000 m², dan valt jouw tuinontwerp onder pakket 3. Wij komen net als bij de bovenste pakketten het tuinontwerp achteraf met je bespreken en je krijgt standaard een aanpassingsronde.

Meer weten over de mogelijkheden en werkwijze van William de Boet

Tuinontwerpstudio William de Boet staat bekend om zijn perfectionisme. De tuin dient in perfecte harmonie te zijn met de omgeving en de woning. Hierbij speelt uiteraard ook de persoonlijke wensen van de bewoners een grote rol. Wij nemen vaak als uitgangspunt om anders te durven denken. Een gewone tuin kan altijd nog. Ben je benieuwd welke creatieve ideeën we voor je tuin in petto hebben of wil je meer weten over de prijs voor je tuinontwerp? Contact ons dan gerust via 06-51390512 of stuur een e-mail naar info@williamdeboet.nl. Wij kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan.

Download de brochure

Laat je gegevens achter en we sturen je onze brochure op per e-mail. De brochure ontvang je binnen 15 minuten in je mailbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.