Exclusieve
tuinarchitecten

Kies voor een unieke, luxe uitstraling

Wil je een luxe en exclusieve tuin laten ontwerpen die helemaal aansluit bij jouw wensen, waar jij je op ieder moment van de dag helemaal op je gemak voelt? Dan kunnen exclusieve tuinarchitecten je hier goed bij helpen.

William de Boet is een exclusieve tuinarchitect die het belangrijk vindt om persoonlijke eigenschappen terug te laten komen in het ontwerp. Daarbij is de samenhang tussen het huis en de tuin ook erg belangrijk, zodat het één geheel wordt. Ben je benieuwd naar hoe jouw tuin die je in gedachte hebt er in werkelijk uit kan komen te zien? Wij werken hem graag helemaal voor je uit zodat jij hier een duidelijk beeld bij krijgt en wij samen met jou de tuin helemaal kunnen perfectioneren. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies of kennismakingsgesprek.

Waarom kiezen voor exclusieve tuinarchitecten?

Wanneer je een unieke, exclusieve tuin wilt laten ontwerpen die tot in detail aansluit op wat jij voor ogen hebt, kun je het beste kiezen voor ontwerper die behoort tot één van de exclusieve tuinarchitecten. Het voordeel aan een exclusieve tuinarchitect is dat hij echt de tijd voor je neemt en je het gehele proces nauw betrekt bij de beslissingen die genomen moeten worden. Daarbij is de wijze van werken bij een exclusieve architect veel nauwkeuriger en meer perfectionistisch. Zo zal jouw droomtuin gegarandeerd werkelijkheid worden en kun jij volop genieten van de warme zomeravonden die je in jouw tuin doorbrengt. Nu hoor ik je denken wat zal dit allemaal wel niet gaan kosten? William de Boet staat er om bekend, betaalbare prijzen te rekenen voor de exclusieve ontwerpen die hij maakt. Zo kun je al een tuinontwerp laten maken vanaf €2.000,-.

De werkwijze van William de Boet

Waarna er bij je thuis is afgesproken, kennis is gemaakt en de locatie is bekeken, zal er aan de hand van jouw wensen en de stijl van jouw woning een eerste ontwerp worden gemaakt. Tijdens dit creatieve proces zal er ook enige tijd en aandacht van je worden gevraagd bij het maken van bepaalde keuzes. Denk hierbij aan welke materialen je het liefst wilt gebruiken en welke beplating je terug wilt laten komen in jouw tuin. Wanneer dit eerste ontwerp af is kun je het geheel in 3D bekijken bij ons op kantoor in Middelharnis. Tijdens deze presentatie is het net of je al door jouw nieuw aan te leggen tuin heen loopt. Je kunt op dat moment altijd nog aanpassingen of toevoegingen aan het ontwerp met ons bespreken. Wanneer je helemaal tevreden bent zal je een het ontwerp inclusief beplantingsplan, verlichtingsplan, werktekening en materialenplan van ons ontvangen zodat de hovenier meteen voor je aan de slag kunt gaan. Wil je meer weten over wat exclusieve tuinarchitecten voor je kunnen betekenen? Wij komen graag met je in contact.

Download de brochure

Laat je gegevens achter en we sturen je onze brochure op per e-mail. De brochure ontvang je binnen 15 minuten in je mailbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.