Moderne
tuinarchitectuur

Kies voor moderne tuinarchitectuur

Is jouw tuin toe aan vernieuwing of ga je een nieuwe woning laten bouwen maar ben je nog op zoek naar een ervaren tuinarchitect? Dan ben je bij William de Boet aan het juiste adres.

Moderne tuinarchitectuur van William de Boet

Als ervaren tuinontwerper gespecialiseerd in moderne architectuur, kijk ik er naar uit om voor je aan de slag te gaan. Kun je niet wachten tot je plaats kan nemen in jouw moderne tuin en van de omgeving kan genieten? Wij zijn benieuwd naar al jouw wensen en verwachtingen en zullen vervolgens ons uiterste best doen deze verwachtingen in kaart te brengen en in overleg met de hoveniers uit te laten voeren. Wil je een advies ontvangen of meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op via 06–51390512 of info@williamdeboet.nl.

Een moderne tuin laten ontwerpen

De tuin is vaak het eerste aanzicht van jouw huis en daarnaast een plek waar je veel tijd in zal doorbrengen tijdens zomerse dagen. Het is daarom extra belangrijk dat jouw tuin helemaal aansluit op jouw wensen. William zal met jou deze wensen doorspreken en tot in detail uitwerken. Wil je bijvoorbeeld een buitenkeuken of liever een buitenzwembad, bij William de Boet is alles mogelijk. Wanneer het brainstorm- en door spreekproces is afgerond zal er een eerste ontwerp worden gemaakt. Wanneer dit ontwerp af is zal ik het 3D tuinontwerp op mijn kantoor in Middelharnis aan je presenteren. Je krijgt een virtual reality bril op, waardoor het net lijkt of je al door jouw nieuwe tuin heen loopt. Aan de hand van dit 3D ontwerp zullen wij jouw wensen nogmaals doorspreken, zodat jouw droomtuin helemaal wordt zoals je in gedachten had. Naast het ontwerp ontvang je ook een beplantingsplan, lichtplan, werktekening en materialenplan, zodat de hovenier direct voor je aan de slag kan gaan.

Meer weten over moderne tuinarchitectuur?

Moderne tuinarchitectuur beschikt vaak over een aantal eigenschappen. Het zijn vaak strakke en tijdloze tuinen met een symmetrische indeling en ingetogen kleurgebruik. Hierbij wordt vaak gebruik gemaakt van duurzame of natuurlijke materialen zoals natuursteen, hout of glas. Met betrekking tot de beplanting wordt vaak gebruik gemaakt van wintergroene beplanting zoals klimop of buxus, maar ook siergrassen zien we vaak terug komen in een moderne tuin. Deze keuzes zullen uiteraard in overleg met jou worden overwogen. Wij horen graag wat jouw wensen zijn.

Download de brochure

Laat je gegevens achter en we sturen je onze brochure op per e-mail. De brochure ontvang je binnen 15 minuten in je mailbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.