© 2018 William de Boet | Disclaimer | Website Vivars

Tuinontwerp nieuw te bouwen woning Breda

14.11.2018

Onlangs heb ik voor een prachtige nieuw te bouwen woning in Breda het tuinontwerp mogen verzorgen. Het eerste bezoek was bij mij op kantoor in Middelharnis, aangezien het in dit geval om een nieuw te bouwen woning ging.

Het gesprek

Op basis van het ontwerp van de woning zijn we in gesprek gegaan. Hier kwamen al vrij snel enkele concrete wensen in naar voren, zoals de behoefte aan een zwembad en een jacuzzi. Verder moest er ook voldoende groen aanwezig zijn in de tuin, waardoor we hebben gekozen voor eenvoud met gevoel voor ruimte.

Het ontwerp

De strakke en moderne belijning van de woning is duidelijk terug te vinden in de tuin. Grote gebaren zoals een ruime overkapping en een strakke waterpartij zijn kenmerkend voor deze stijl. Bovendien is er gekozen om de binnenwand te verwerken in de tuin door hier een buitenhaard in te plaatsen. Vervolgens is er een zwembad (met douche) toegevoegd in de achtertuin en een ruime vijver in de voortuin. Omdat de woning straks in het landschap ligt is er voor gekozen om een boomgaard te maken tussen de woning en de landerijen, om zo een mooie overgang te creƫren.

Tuinontwerp nieuwbouw villa Veere 01 Tuinontwerp nieuwbouw villa Veere 02 Tuinontwerp nieuwbouw villa Veere 03 Tuinontwerp nieuwbouw villa Veere 04

Terug naar overzicht

Is meer informatie gewenst?

Laat het ons weten!

U kunt ons direct uw vraag toesturen of uw gegevens achterlaten, dan bellen wij u terug!