© 2019 William de Boet | Disclaimer | Website

Tuinontwerp ruime woning in Rockanje

24.07.2019

Voor een recent gebouwde woning in Rockanje is een volledig tuinontwerp opgeleverd. Het was een perceel met een flinke oppervlakte, waardoor het ook een flinke uitdaging was om zowel de woning als de directe omgeving samen te brengen.

Het gesprek

Tijdens het eerste gesprek bleek al snel dat er een duidelijke sfeer (en stijl) aanwezig was in de woning. De lijnen van de woning zijn doorgetrokken naar zowel de voor- als de achtertuin. Verder waren er weinig concrete wensen, behalve een zwembad in de achtertuin. Het betrof een flink perceel van in totaal maar liefst 1500 m2.

Het ontwerp

Het opgeleverde ontwerp bestaat uit een mooie combinatie tussen gazon, beplanting en bestrating. De stijl en het lijnenspel van de woning is doorgetrokken naar de tuin, waarbij de rust en eenvoud van de symmetrische woning terug komen in de tuin. Zo is er een pergola gezet als verbinding tussen de voor- en achtertuin. Ten slotte is er een eiken buitenverblijf met taatsdeuren geplaatst, waarbij het zwembad deels in het buitenverblijf valt. Zo ontstaat er een mooie wellness ruimte aan de achterkant van de tuin.

Tuinontwerp ruime woning in Rockanje 01 Tuinontwerp ruime woning in Rockanje 02 Tuinontwerp ruime woning in Rockanje 03 Tuinontwerp ruime woning in Rockanje 04

Terug naar overzicht

Is meer informatie gewenst?

Laat het ons weten!

U kunt ons direct uw vraag toesturen of uw gegevens achterlaten, dan bellen wij u terug!