Tuin
laten ontwerpen

Laat je verrassen met een tuinontwerp op maat

Een tuin die perfect aansluit bij jouw wensen en ideeën is een ware verademing. De perfecte tuin is geen aanvulling maar een verlenging van jezelf, jouw stijl en jouw woning. Een tuin dient nauw aan te sluiten bij jouw omgeving en gezinssamenstelling, zodat jij je direct thuis voelt. Laat daarom jouw nieuwe tuin ontwerpen door Tuinontwerpstudio William de Boet. Jouw woning, tuin en omgeving in perfecte harmonie.

Voor particulieren en hoveniers

Vanuit mijn passie, inzicht, kennis en kunde ontwerp ik tuinen voor zowel particulieren als hoveniersbedrijven. Als particulier kunt jij je hart ophalen aan de tuinontwerpen van Tuinontwerpstudio William de Boet. Ook hoveniers kunnen volledig uit de voeten met een tuinontwerp op maat. Zo wordt het aanleggen van jouw nieuwe tuin een soepel proces, zodat je zonder zorgen kunt genieten van het eindresultaat.

Tuin laten ontwerpen? Dit zijn de kosten

Zonder goed ontwerp is het aanleggen van een tuin vrijwel onmogelijk. Een tuin aanleggen zonder ontwerp is als bouwen van een huis zonder fundering. Een tuinontwerp vormt de basis van een mooie tuin. Het ontwerp vormt het begin én het uitgangspunt van de realisering van je droomtuin. Een tuin laten ontwerpen is al mogelijk vanaf €2.000,- euro. In deze prijs zijn altijd de volgende onderdelen inbegrepen:

  • 3D tuinontwerp
  • Artist impression
  • Video animatie
  • Materialenplan
  • Matenplan
  • Beplantingsplan
  • Verlichtingsplan
  • Presentatie op kantoor
  • Aanpassingsronde (1x)

Dit met zorg samengestelde pakket zorgt ervoor dat de door jouw gekozen hovenier alle informatie heeft die hij nodig heeft om jouw tuin te realiseren. Door bovengenoemde stappen te volgen wordt jouw tuin aangelegd zoals je van tevoren bedacht had. Heb je (nog) geen hovenier gevonden? Ik kan je helpen bij het vinden van een vakbekwame hovenier die jouw tuin tot in de puntjes nauwkeurig aanlegt.

De voordelen van een 3D tuinontwerp

Een 3D ontwerp van jouw tuin maakt het plaatje compleet. Het geeft je een realistisch beeld van hoe jouw tuin eruit komt te zien. Bovendien komt een platte 2D tekening bij lange na niet in de buurt van hoe jouw tuin er daadwerkelijk uit komt te zien. De 3D tekening vormt de basis voor jouw nieuwe tuin. Als extra aanvulling is het zelfs mogelijks om met behulp van virtual reality door jouw fictieve tuin te lopen. Met de virtual reality bril is het net alsof je door jouw nieuwe tuin heen loopt. Virtual reality geeft je de perfecte indruk van het te realiseren project. Een tuin laten ontwerpen door Tuinontwerpstudio William de Boet is altijd inclusief 3D tuinontwerp.

Vrijblijvende offerte opvragen

Wil je jouw tuin laten ontwerpen voor jouw huidige of nieuwe woning? Vraag dan vrijblijvend een offerte op. Vul het formulier zo volledig mogelijk in en je ontvangt binnen 24 uur een persoonlijk prijsvoorstel. Je kunt ook direct contact met mij opnemen zodat we de mogelijkheden voor een tuinontwerp kunnen bespreken.

Download de brochure

Laat je gegevens achter en we sturen je onze brochure op per e-mail. De brochure ontvang je binnen 15 minuten in je mailbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.