Tuinontwerp
kosten

Wat kost een tuinontwerp?

De kosten voor een tuinontwerp kunnen per tuin en afhankelijk van jouw wensen erg variëren. Maar bij William de Boet houden wij van duidelijkheid en kom je niet voor verrassingen te staan omtrent de kosten. Wij werken met drie verschillende pakketten waarin u eenvoudig ziet welk pakket aansluit bij het tuinontwerp wat jij zoekt.

Wanneer je een tuinontwerp wilt laten maken is het altijd handig om vooraf de kosten voor jezelf op een rijtje te zetten. Het is namelijk fijn om te weten wat je te wachten staat. William de Boet is erg transparant en zal u een goed inzicht geven in wat je kunt verwachten. Bij ons ben je niet zomaar een nummertje maar wij vinden het belangrijk om u wensen te horen en deze in mee te nemen in onze ontwerpen.

Een all-in prijs voor jouw tuinontwerp

De drie pakketten die wij aanbieden zijn gebaseerd op het aantal vierkante meters van jouw tuin. Wanneer je beschikt over een grotere tuin met meer vierkante meters zal jouw tuinontwerp automatisch meer gaan kosten. Bij een grote tuin tussen de 500 m² tot 1000 m² is een ontwerp mogelijk vanaf €3.250. Deze kosten zijn bij alle pakketten all-in en dus inclusief een hele hoop extra’s. Wanneer je beschikt over een kleinere tuin van maximaal 150 m² zul je gebruik maken van pakket 1 vanaf €2.000. Wanneer je tussen deze twee maten invalt en jouw tuin tussen de 150m² en de 500m² is valt jouw tuinontwerp onder pakket 2 en zijn de kosten vanaf €2.500 euro. Wij geven je graag een inzicht wat je voor dit bedrag allemaal ontvangt. Hoewel je bij veel tuinarchitecten voor een aantal plannen extra zou moeten betalen, zijn deze punten bij William de Boet inclusief.

  • Een 3D tuinontwerp. Je ontvangt een uitgebreid ontwerp waarbij ieder hoek van de tuin is meegenomen en in 3D wordt weergegeven. Zo krijg je de ultieme ervaring hoe jouw tuin er uit zal komen te zien.
  • Een artist impression. Bij ieder pakket krijg je een artist impression wanneer je een tuinontwerp laat maken. Dit zijn afbeeldingen, filmpjes of modellen die wij bij het ontwerpen van jouw tuin hebben gemaakt.
  • Een video animatie. Aan de hand van een video animatie zal je nog inzichtelijker krijgen of het tuinontwerp helemaal aansluit bij jouw wensen.
  • Materialenplan. Met een materialenplan zal jij of de hovenier precies weten welke materialen er voor de verbouwing van jouw tuin nodig zullen zijn.
  • Matenplan. Alle maten en afmetingen van objecten worden duidelijk aangegeven, zodat er secuur te werk kan worden gegaan.
  • Beplantingsplan. Welke soorten planten en waar deze planten precies moeten komen wordt nauwkeurig uitgewerkt voor de hoveniers.
  • Verlichtingsplan. De verlichting en bedrading die hiervoor nodig is wordt in het verlichtingsplan verwerkt zodat hier meteen mee aan de slag kan worden gegaan.
  • Presentatie op kantoor. Nadat we het tuinontwerp hebben gemaakt kun je op ons kantoor langskomen om het eindresultaat te bewonderen.
  • De aanpassingsronde. Bij ieder pakket heb je de mogelijkheid om je aanpassingen met ons te bespreken. Waarna wij weer aan de slag gaan deze aanpassingen te verwerken.

Meer weten over tuinontwerp kosten van William de Boet

William de Boet kijkt er naar uit om voor je aan de slag te gaan met het ontwerpen van een splinternieuwe tuin, waarin jij je helemaal op jouw gemak voelt. Wij vinden persoonlijke service en transparantie erg belangrijk en gaan deze uitdaging graag met je aan. Ben je benieuwd hoe jouw droomtuin er in levende lijven uit komt te zien? Wij realiseren het voor je! Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Download de brochure

Laat je gegevens achter en we sturen je onze brochure op per e-mail. De brochure ontvang je binnen 15 minuten in je mailbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.