Tuinontwerp
op maat
laten maken

Tuinontwerp op maat
laten maken

Een tuin is voor velen de ultieme plek om even tot rust te komen! Je wilt dan natuurlijk wel dat de tuin helemaal past bij jouw wensen zodat jij je er comfortabel kunt voelen. Laat je tuinontwerp door onze studio maken en laat je verrassen door de vele mogelijkheden die er zijn!

Een tuinontwerp op maat

Wat voor tuin wil je graag hebben? Dat is de ultieme vraag waar het allemaal om draait wanneer je een ontwerp voor jouw tuin wilt laten maken. Alles wat jij in je tuin wilt hebben kun je met ons bespreken. Wij geven je graag advies over alle mogelijke opties. Wil je graag een terras met een overkapping? Wil je fruitboompjes in jouw tuin? Wil je een vijver met mooie vissen? Er zijn ontelbare mogelijkheden voor het ontwerpen van een tuin!

Jouw tuinontwerp door William de Boet

Wanneer je jouw tuin speciaal laat ontwerpen door ons gaan we eerst met je in gesprek over wat jouw wensen zijn. Wij weten als geen ander wat er allemaal nodig is om het perfecte ontwerp voor je neer te zetten. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent! Wij betrekken je bij het gehele proces van het maken van een tuinontwerp. We kijken naar het gebruik van kleuren, materialen en elementen die in de tuin terugkomen. We staan stil bij wat je wilt en geven je tips over alle laatste trends. Daarnaast durven wij anders te denken en komen we graag met nieuwe idee├źn. We zijn vastberaden in het neerzetten van een ultiem resultaat en werken uiterst precies zodat jouw tuin in harmonie is met de omgeving. Op deze manier kunnen wij jouw droomtuin voor je ontwerpen.

3D ontwerp laten maken

Als je helemaal tevreden bent over de tuin die wij hebben ontworpen, visualiseren we de concepten via een 3D programma. Je ziet hiermee meteen het uiteindelijke resultaat van jouw tuin. De 3D ontwerpen zijn uiterst gedetailleerd en geven exact weer hoe je tuin er dadelijk uit zal zien. Met het ontwerp kun je met jouw hovenier overgaan naar de werkzaamheden zodat je snel van jouw droomtuin kunt gaan genieten.

Vrijblijvende offerte opvragen

Wil je een graag een tuinontwerp laten maken? Schakel ons dan in! Vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, zodat wij je een prijsvoorstel kunnen doen. Deze ontvangt je binnen 24 uur. Voor verdere vragen of advies kun je ten alle tijden contact met ons opnemen via telefoon of email of gebruik maken van onze chatfunctie. Wij staan graag voor je klaar!

Download de brochure

Laat je gegevens achter en we sturen je onze brochure op per e-mail. De brochure ontvang je binnen 15 minuten in je mailbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.