Tuinontwerp
tips

Ga zelf aan de slag met handige tips

Ben je toe aan een nieuwe tuin? Ontwerp samen met tuinontwerpstudio William de Boet jouw nieuwe tuin! Wij ontwerpen tuinen met behulp van 3D visualisatie. Op deze pagina lees je meer tips over het ontwerpen van een tuin en wat wij hierin voor jou kunnen betekenen.

3 Tuinontwerp tips

1. Denk na over wat je wilt
Heb je al een beetje een beeld van wat je precies zoekt in een tuin? Wat zijn jouw wensen? Aan welke eisen moet jouw tuin voldoen? Het is belangrijk dat je weet wat je wilt, ga daarom eerst eens op zoek naar inspiratie. Maak een mooi moodboard van de elementen die je aanspreekt in een tuin. Doe ideeën op bij anderen en bekijk jouw mogelijkheden.

2. Benut de ruimte
Kijk goed naar hoe de ruimte ten volste benut kan worden. De indeling moet praktisch zijn, maar tegelijkertijd moet deze ook ruimtelijkheid creëren. Op die manier ontstaat er een prettige, aangename sfeer in de tuin. Kleedt de tuin aan met bijvoorbeeld een pergola of bloemenperk.

3. Het maken van een tekening op schaal
Wanneer je weet wat voor tuinontwerp je wilt, ga je aan de slag met het tekenen van de tuin. Je kunt hiervoor het beste een tuinontwerpstudio inschakelen. Zij werken snel en gedetailleerd, hebben kennis van zaken en denken met je mee over de indeling en mogelijkheden binnen jou tuin.

Tuinontwerpbureau William de Boet

Als je weet wat je wilt komen we graag met je in gesprek om je te adviseren over jouw ontwerp. Wij weten als geen ander wat de mogelijkheden vandaag de dag zijn. Daarom willen we je hier graag bij helpen. Aan de hand van jouw eisen en wensen maken wij een schets. Dit doen we via een 3D programma waardoor het voor jou mogelijk is direct het eindresultaat van jouw tuin te zien. Wanneer je helemaal tevreden bent over het ontwerp kun je over op de uitvoering!

Download de brochure

Laat je gegevens achter en we sturen je onze brochure op per e-mail. De brochure ontvang je binnen 15 minuten in je mailbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.