Voortuin
ontwerpen

Van belangrijke invloed op je woning

Een voortuin is belangrijk voor de uitstraling van jouw woning. Het is als het ware het visitekaartje van je huis. Je wilt dan natuurlijk ook dat deze piekfijn in orde is. Laat je tuin door ons ontwerpen en laat je verrassen!

Je voortuin ontwerpen

Wil je een mooie bank in de voortuin? Wil je grote plantenbakken? Misschien wel fruitbomen of een kleine vijver? Het kan allemaal! Niets is te gek! Via tuinontwerpbureau William de Boet ga je samen met onze ontwerpers aan de slag met het ontwerpen van jouw droomtuin.

Het ontwerpen van de voortuin

Je hebt vast al wel een idee over wat je precies in je voortuin wilt plaatsen. Alles wat je erin wilt verwerken kun je met ons bespreken. Wij gaan vervolgens kijken naar hoe we jouw wensen kunnen omzetten in een daadwerkelijk ontwerp van jouw voortuin. Wij adviseren je over alle mogelijkheden en over de nieuwste trends. Hierbij kijken we naar het gebruik van kleur, materialen en elementen. Op deze manier ontwerpen we beetje bij beetje de perfecte tuin voor jou!

3D ontwerp

Wanneer het ontwerp klaar is, visualiseren we de schets via een 3D programma. Op deze manier kun je direct het eindresultaat bekijken. Deze 3D ontwerpen zijn namelijk uiterst gedetailleerd en geven precies weer hoe de indeling van jouw voortuin eruit komt te zien. De laatste wijzigingen nemen we dan graag met je door zodat je 100% tevreden bent over het ontwerp. Vervolgens kun je het ontwerp met jouw hovenier bespreken en overgaan naar de werkzaamheden.

Vrijblijvende offerte opvragen

Wil je jouw tuin laten ontwerpen voor je huidige of nieuwe woning? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Vul het formulier zo volledig mogelijk in zodat wij een prijsvoorstel voor je kunnen opmaken. Deze ontvang je binnen 24 uur. Ook kun je contact opnemen via het contactformulier of via de chatfunctie. Wij staan graag voor je klaar!

Download de brochure

Laat je gegevens achter en we sturen je onze brochure op per e-mail. De brochure ontvang je binnen 15 minuten in je mailbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.