Exclusief
tuinontwerp

In harmonie met jouw woning en de omgeving

Wil je een nieuw, exclusief tuinontwerp voor de tuin van jouw huidige of nieuwe huis? Bij Tuinontwerpstudio William de Boet ontwerpen we tuinen dusdanig dat deze in perfecte harmonie is met jouw woning en de omgeving hiervan. Op basis van deze eigenschappen en jouw persoonlijkheid en stijl maak ik een exclusief tuinontwerp voor jou.

Het volledige pakket

Mijn eigenzinnigheid, vastberadenheid, maar bovenal perfectionisme zorgen ervoor dat ik voor zowel particulieren als hoveniers een compleet, exclusief tuinontwerp kan verzorgen. Voor het aanleggen van iedere tuin geldt dat zonder een goed ontwerp het is als bouwen van een huis zonder fundering. In een goed ontwerp zijn de volgende onderdelen opgenomen:

  • 3D-tuinontwerp (van je tuin én woning)
  • Artist impression
  • Videoanimatie
  • Materialenplan
  • Matenplan
  • Beplantingsplan
  • Verlichtingsplan
  • Presentatie bij mij op kantoor (Middelharnis)

Met deze gegevens en voorbereidingen loopt niet alleen het aanleggen van jouw nieuwe tuin soepel, maar kan de hovenier ook alle stappen aan de aanleg van jouw tuin volgen zoals bedacht in het ontwerp.

Inzet van 3D en video

Op basis van de gesprekken die ik met je voer ga ik aan de slag met de gegeven informatie. Dit begint bij het maken van een lijntekening, ook wel het intekenen van het perceel. Het creatieve proces volgt. Hier ga ik op basis van jouw wensen en met mijn kennis, kunde en perfectionisme de invulling van de tuin tot leven brengen. Deze invulling wordt gevisualiseerd naar een 3D exclusief tuinontwerp dat ik aan je presenteer op mijn kantoor in Middelharnis. Daarnaast krijg je een complete video van jouw nieuwe tuinontwerp, dan weet je echt wat je krijgt en hoe dat eruit gaat zien.

Exclusief tuinontwerp

Zowel particulieren als hoveniers kunnen bij Tuinontwerpstudio William de Boet hun hart ophalen voor een exclusief tuinontwerp. Als particulier is het in kaart brengen van jouw wensen, zoals het gebruik van de tuin en de samenstelling van het gezin, een essentiële voorwaarde voor het laten maken van een tuinontwerp. Daarnaast spelen ook de architectuur en inrichting van jouw woning een aanzienlijke rol. Jouw tuin is namelijk een verlengstuk van je woning en andersom. Een tuinontwerp dat in harmonie samenkomt met jouw woning en de omgeving daarvan is het doel.

Loungen of vol natuur

Jouw tuin is niet alleen een verlengstuk van je woning of andersom, maar ook van jouw persoonlijkheid. Geef je liever de voorkeur aan een tuin vol bloemen, planten en andere natuurlijke materialen of wil je een rust- en ontspanningsoord van jouw tuin maken inclusief hottub, sauna en/of jacuzzi? Ook dit wordt uiteraard meegenomen in de gesprekken die ik met je voer om een exclusief tuinontwerp realiteit te maken.

Mogelijkheden voor jouw tuin

Ben je benieuwd wat Tuinontwerpstudio William de Boet voor jouw tuin kan betekenen? Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan of neem direct contact met mij op om de mogelijkheden voor een exclusief tuinontwerp samen te bespreken.

Download de brochure

Laat je gegevens achter en we sturen je onze brochure op per e-mail. De brochure ontvang je binnen 15 minuten in je mailbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.