Luxe
tuinontwerp

Luxe tuinontwerp laten maken

Is jouw paleisje toe aan een nieuwe tuin of ben je een nieuwe woning aan het bouwen maar ben je nog op zoek naar een bijpassend ontwerp voor de tuin? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Dankzij mijn perfectionisme en eigenzinnigheid is het ontwerpen van een luxe tuin een van de dingen die ik erg graag doe.

Een luxe tuinontwerp laten maken door William de Boet?

Hoe groot jouw tuin ook is, een beetje luxe en comfort is altijd fijn. Het is mijn doel om je helemaal op jouw gemak te laten voelen wanneer je jouw tuin inloopt. Van een heerlijke loungehoek tot buitenkeuken en infinity pool. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de mogelijkheden voor een luxe tuinontwerp?

De mogelijkheden zijn, zoals hierboven genoemd, oneindig. Wel zijn er een aantal dingen die wij vaak terug zien komen bij het ontwerpen van een luxe tuin. Veel luxe tuinen bevatten vaak een buitenzwembad, kunstobjecten, exclusieve materialen, luxe tuinmeubelen en een buitenkeuken. Al deze luxe mogelijkheden zorgen er voor dat jij je helemaal thuis voelt in jouw tuin en dat je heerlijk kunt genieten van het prachtige weer en gezellige zomeravonden met familie of vrienden. Gedurende het ontwerpproces zullen wij al jouw wensen en behoeften van begin tot eind uiteraard in acht nemen zodat niks aan het toeval wordt overgelaten. Wanneer het ontwerp helemaal is afgerond, alles tot in de puntjes is uitgewerkt en je helemaal tevreden bent is het mogelijk om via een VR bril door het ontwerp heen te lopen. Zo is het net of je al in je tuin staat en door de tuin heen loopt. Hoe gaaf is dat?

Meer weten over het laten ontwerpen van jouw luxe droomtuin?

Wij werken bij designproces aan de hand van verschillende stappen, dit traject begint met een kennismakingsgesprek, waarna wij zullen starten met het ontwerpen. Wij hebben met trots al verschillende luxe tuinen mogen ontwerpen waarbij het resultaat erg positief heeft uitgepakt. Voor zowel luxe woningen als luxe kantoorpanden hebben wij al verschillende luxueuze ontwerpen mogen maken. Ben je benieuwd naar het eindresultaat van deze projecten? Neem dan gerust een kijkje en doe alvast wat inspiratie op aan de hand van onze voormalige projecten!

Een offerte aanvragen

Wij werken met tuinontwerpen op maat, dit maakt ons werk uniek. Dit is een van de redenen dat wij altijd eerst een offerte opstellen zodat je een duidelijk inzicht krijgt over wat je van ons kunt verwachten. Wanneer je het formulier in heeft gevuld zullen wij binnen 2 werkdagen contact met je opnemen met betrekking tot de offerte aanvraag.

Download de brochure

Laat je gegevens achter en we sturen je onze brochure op per e-mail. De brochure ontvang je binnen 15 minuten in je mailbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.