Tuinarchitect
zwembad

Tuinarchitect voor
jouw zwembad?

Heb je altijd al gedroomd van een zwembad in de tuin? Dan staat tuinarchitect William de Boet graag voor je klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van tuinen inclusief zwembad en maken jouw droom daarom graag werkelijkheid. Een zwembad in jouw tuin straalt luxe uit en geeft je een echt vakantiegevoel. Het is daarom een veelgemaakte keuze bij het laten ontwerpen van een tuin.

Een tuinontwerp met zwembad laten maken door William de Boet

We hebben al aan verschillende bijzondere projecten mogen bijdragen waarbij het zwembad door de tuinarchitect centraal is gehouden bij het hele ontwerp. Of jouw voorkeur nu uitgaat naar een volledige wellness tuin met daybeds of kies je toch eerder voor een natuurlijke tuin met zwemvijver. Bij onze tuinarchitect gespecialiseerd in zwembaden is alles mogelijk. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Contact ons vrijblijvend of doe inspiratie op via onze projecten.

Doe inspiratie op met onze ‘tuinarchitect zwembad projecten

Met trots hebben we al aan verschillende projecten mogen bijdragen, van luxe tuinen voor profvoetballers tot intieme dorpstuinen. Bij veel van deze projecten was de wens voor een zwembad in de tuin groot. Dankzij deze ervaring weten wij als geen ander hoe we jouw wens het beste in vervulling kunnen brengen. Of je nu een tuin wilt met een luxe uitstraling of een tuin met van natuurlijke elementen. Wij brengen jouw wensen graag in kaart en gaan er mee aan de slag. Hieronder vind je een aantal projecten van onze tuinarchitect met zwembad. Laat je inspireren en ontdek alle mogelijkheden.

Het stappenplan voor een tuinontwerp met zwembad

Een tuin met zwembad zonder tuinontwerp is als het bouwen van een huis zonder fundering. Het in kaart brengen van jouw wensen speelt bij het maken van dit tuinontwerp een grote rol. Het is daarbij ook belangrijk dat de woning en de tuin in elkaar over lopen en één geheel zijn. Wij gaan als volgt te werk:

  • Een eerste afspraak bij u thuis. Zo kunnen we samen jouw wensen en de stijl van de tuin in kaart brengen.
  • Het eerste ontwerp. We zullen vervolgens met het eerste ontwerp aan de slag gaan.
  • De presentatie op mijn kantoor. Je kunt het tuinontwerp door middel van een VR bril in 3D bekijken, zo is het net of je al aan de rand van jouw zwembad staat.
  • Uitwerking en vervolg afspraken. De punten die in de vorige fase zijn besproken worden uitgewerkt. Je ontvangt hierna de video van hoe het echt zal worden.
  • Aanleveren en afstemmen met de hovenier. Wij verzorgen alles tot in detail zodat de hovenier jouw tuin met zwembad helemaal kan realiseren hoe je het voor ogen hebt. Wij helpen je daarnaast ook bij het vinden van een geschikte hovenier.

Meer weten over onze zwembad tuinarchitect?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een tuinontwerp met zwembad, gemaakt door onze tuinarchitect William de Boet. Dan staan wij graag voor je klaar en helpen je met het beantwoorden van al jouw vragen en realiseren van de tuin hoe je het in gedachten heeft. Neem gerust contact met ons op of vraag een gratis brochure aan voor meer informatie.

Download de brochure

Laat je gegevens achter en we sturen je onze brochure op per e-mail. De brochure ontvang je binnen 15 minuten in je mailbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.