Tuinarchitect in
Groningen

luxe landelijke tuin

Je bent op zoek naar een tuinarchitect in Groningen. Als tuinontwerper ben ik actief in heel Nederland en ontwerp ik tuinen in Groningen en omstreken. Als eigenzinnige en vastberaden tuinontwerper streef ik namelijk naar het perfectionistisch ontwerpen van jouw tuin, zodat deze in perfecte harmonie is met je woning en de omgeving hiervan. Uiteraard spelen je persoonlijkheid en wensen hierin ook een grote rol. Buiten het boekje denken, dat is het uitgangspunt. Gewoon kan altijd nog.

Een tuinarchitect in Groningen?

Als je op zoek bent naar een tuinarchitect in Groningen, dan heb je de juiste tuinontwerper gevonden. Ik streef naar het maken van een tuinontwerp waarin je tuin, woning en omgeving in perfecte harmonie zijn. Voordat ik ga beginnen met het maken van een tuinontwerp voor jouw tuin, is het in kaart brengen van je wensen, de stijl en architectuur van je woning en de inrichting hiervan, essentieel. Het aanleggen van een tuin zonder een goed ontwerp is namelijk als het bouwen van een huis zonder fundering. Het doel is om woning, tuin én omgeving dusdanig op elkaar af te stemmen dat er een geheel ontstaat.

Het afstemmen van je wensen, de architectuur van je woning en de omgeving gebeurt bij onze eerste afspraak bij jou thuis. Tijdens dit gesprek leer ik je graag kennen als persoon, wat je belangrijk acht en wat je wensen zijn. Dit, in combinatie met de stijl van je woning en de omgeving hiervan, spelen een grote rol bij het ontwerpen van de tuin van jouw dromen. Is je woning nog in aanbouw? Dan kan de eerste afspraak natuurlijk plaatsvinden op mijn kantoor. Hierbij is het wel prettig als je eventueel aanwezige bouwkundige ontwerpen, tekeningen en afmetingen meeneemt.

kennismaken

Een tuinontwerp laten maken

Een tuinontwerp maken is een creatief proces. Tijdens dit proces ga ik op basis van je wensen en mijn inzicht, kennis en kunde aan de slag met de invulling van jouw tuin. Dit proces vergt tijd en aandacht. Er worden keuzes gemaakt tussen sfeerbepalende elementen, bijvoorbeeld de kleur van de beplanting, de ligging van bepaalde elementen in je tuin en juist strakke betontegels of oud gebakken klinkers.

Het eerste definitieve ontwerp wordt gevisualiseerd naar een 3D tuinontwerp en aan je gepresenteerd bij mij op kantoor. Het is zelfs mogelijk om je nieuwe tuin te bekijken via een virtual reality bril! Daarbij maak je als het ware een wandeling door jouw nieuwe tuin. Op basis van de gepresenteerde ontwerpen kun je aangeven of dit overeenkomt met je wensen en verwachtingen. Uiteraard is er ruimte voor aanpassingen of toevoegingen, zodat we het ontwerp helemaal kunnen afstemmen.

Presentatie van je tuin in Groningen

Nadat ik eventuele opmerkingen of aanvullingen verwerkt hebben, ontvang je een volledige 3D presentatie met een video van je nieuwe tuin. Daarnaast ontvang je een beplantingsplan, verlichtingsplan, werktekening en materialenplan. Hiermee kun je direct naar een hovenier gaan die de tuin voor je aanlegt. Bij je zoektocht naar een tuinarchitect in Groningen heb je een tuinontwerper gevonden die ook het contact en de begeleiding met je hovenier uit handen neemt.

Samen in perfecte harmonie

Benieuwd wat ik als professioneel tuinontwerp bij je zoektocht naar tuinarchitect in Groningen voor je kan betekenen? Neem dan eens een kijkje bij de reeds afgeronde projecten. Daarnaast is het mogelijk om geheel vrijblijvend een prijsopgave aan te vragen via het contactformulier. Vul hierbij zoveel mogelijk informatie in als mogelijk, eventueel inclusief foto’s of woning ontwerpen. Binnen uiterlijk twee werkdagen heb je een compleet prijsvoorstel ontvangen per mail.

Download de brochure

Laat je gegevens achter en we sturen je onze brochure op per e-mail. De brochure ontvang je binnen 15 minuten in je mailbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.