Een tuin
ontwerpen
draait om het
creëren van de
juiste balans

Balans tussen mooi, functioneel en wie je bent

Iedereen is anders en heeft een eigen stijl en manier van leven. Het is mijn uitdaging om de balans te vinden tussen hetgeen je mooi vindt en wat functioneel is. In het tuinontwerp zorg ik niet alleen voor mooi en functioneel, maar is mijn uitgangspunt om de tuin te laten vertellen wie je bent en wat je belangrijk vindt. Het is een plek die helemaal aan moet sluiten bij jouw leven en de functie die de tuin voor jou heeft. Wil je in de eerste plaats tot rust komen of zoek je vooral een ruimte om gezellig te borrelen met familie, vrienden of zakenrelaties?

Alleen zo
ontstaat

een uniek
en tijdloos
tuinontwerp

Om dit voor elkaar te krijgen moeten we elkaar leren kennen en daarvoor neem ik graag voldoende tijd. Samen stappen we in de wereld van stijl, kleuren en materialen. Ik luister en geef, vanuit mijn eigen kennis en ervaring, advies. Daarbij houd ik rekening met de architectuur en ligging van je tuin, maar focus ik ook op de verbinding tussen je woning en de tuin. In de keuze voor materialen selecteer ik materialen die toegevoegde waarde hebben op het grote geheel en waar warmte vanuit gaat. Het is niet mijn gewoonte om standaard op zoek te gaan naar de toepassing van een specifiek materiaal omdat dit toevallig op dat moment de trend is. Nee, een tuinontwerp moet tijdloos zijn.

De resultaten spreken voor zich