Tuinontwerp met
overkapping

Heerlijk genieten in de schaduw

Wil je een tuinontwerp met overkapping laten maken, zodat je heerlijk overdekt kunt zitten? William de Boet helpt je graag bij het maken van een uitgebreid tuinontwerp. Als deskundig tuinarchitect hebben wij al jaren ervaring met het ontwerpen van tuinen aan de hand van jouw wensen en behoeften.

Een tuinontwerp met overkapping laten maken

Wil je een grote overkapping in jouw tuin, inclusief luxe lounge of heb je eerder de voorkeur van een kleine overkapping om een auto onder te stallen? Wanneer je jouw tuin laat ontwerpen door William de Boet is alles mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden.

Waarom kiezen voor een tuinontwerp met overkapping?

In veel luxe tuinen in Nederland is gekozen voor een overkapping, dit is natuurlijk niet zomaar. Een tuin die beschikt over een overkapping heeft vele voordelen. Zo is het erg praktisch en kunt je altijd droog en in de schaduw zitten. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat de overkapping mooi in het beeld van de tuin en de woning past. Wanneer jouw tuin een geheel is en de overkapping hier in wordt meegenomen draagt dit bij een een beter uitstraling.

Een overkapping is ook erg praktisch wanneer je bijvoorbeeld jouw tuinmeubelen, vervoermiddelen of buitenkeuken wilt beschermen tegen alle weersomstandigheden. Zo staat jouw fiets, barbecue of tuinset altijd droog en zal de levensduur van de spullen worden verlengt.

William de Boet helpt je graag

Wanneer je een overkapping wilt laten plaatsen kun je het beste altijd eerst een ontwerp laten maken zodat je zeker weet dat de overkapping in mooi staat en dat het binnen het totaalplaatje van jouw tuin past. Als tuinontwerper hou ik rekening met ieder klein detail, zodat jouw tuin er perfect uit komt te zien. Jouw persoonlijkheid speelt hierbij uiteraard ook een grote rol. Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of neem telefonisch contact op via 0651390512. We helpen je graag wanneer je op zoek bent naar een tuinontwerp met overkapping!

Download de brochure

Laat je gegevens achter en we sturen je onze brochure op per e-mail. De brochure ontvang je binnen 15 minuten in je mailbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.