Tuinontwerp in
Breda

Woon je in Breda of omgeving en heb je een tuinontwerp nodig voor je nieuw aan te leggen of te renoveren tuin? Tuinontwerpstudio William de Boet helpt je graag met het realiseren van de tuin van je dromen!

Een tuinontwerp in Breda

Een tuinontwerp in Breda laten maken? Ik help je natuurlijk graag met het verzorgen van een ontwerp op maat! Maar waarom kun je daarbij het beste kiezen voor onze tuinontwerpstudio?

  • Jouw wensen en voorkeuren staan centraal, we luisteren graag en komen met een passende oplossing.
  • Het ontwerp moet een perfecte samenhang creëren tussen je woning en de directe omgeving hiervan.
  • Je ontvangt een compleet 3d tuinontwerp, bestaande uit een virtuele tour, een rendering/visualisatie (video) en een persoonlijke presentatie.
  • Naast het ontwerp ontvang je ook alle documentatie om de aanleg te realiseren, zoals een materialen- en beplantingsplan.

Voor een tuinontwerp in Breda en omgeving ben je bij mij aan het juiste adres! Als eigenaar en ontwerper heb ik, William de Boet, jarenlange ervaring met het ontwerpen van unieke voor- en achtertuinen. Ik denk graag met je mee vanuit mijn ontwerpstudio, natuurlijk kan ik je ook bezoeken op locatie. De afstand van en naar Breda is bovendien prima te overbruggen. Hoewel mijn werkgebied aanvankelijk bestond uit Goeree-Overflakkee en de directe omgeving hiervan, ben ik inmiddels werkzaam door heel Nederland en heb ik al diverse malen een tuinontwerp mogen maken voor klanten in heel Breda. Daarnaast heb ik een uitgebreid netwerk opgebouwd bestaande uit gespecialiseerde hoveniers, die ik graag aandraag om de realisatie van het ontwerp voor je te verzorgen. Zo word je totaal ontzorgd, van ontwerp tot tuinaanleg.

Ontvang onze brochure

Laat je gegevens achter en we sturen je onze brochure op per e-mail. De brochure ontvang je binnen 15 minuten in je mailbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.