Bedrijstuinen
ontwerpen

Ook in jouw werkomgeving een mooi visitekaartje

Een bedrijfstuin, of ook wel het visitekaartje van je onderneming genoemd, is een belangrijk onderdeel van je bedrijf. Het is vaak de plek waar de bezoekers, collega’s of klanten een eerste indruk krijgen van de onderneming. Het is daarom extra belangrijk dat bedrijfstuin er netjes en verzorgd uitziet.

Het is daarnaast belangrijk dat de bedrijfstuin niet te duur is in onderhoud. Met al deze factoren wordt bij het ontwerpen van bedrijfstuinen door William de Boet rekening gehouden. Dit wordt gedaan door bijvoorbeeld voor onderhoudsvrije beplanting te gaan, zodat hij er het hele jaar representatief bij ligt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie ontvangen? Download dan onze brochure of contact ons. Wij helpen je graag bij het realiseren van een nieuwe bedrijfstuin.

Een tuinontwerp van bedrijfstuinen

Voordat een bedrijfstuin kan worden aangelegd, zal er eerst een uitgebreid ontwerp gemaakt moeten worden. Bij het maken van dit ontwerp zal uiteraard rekening worden gehouden met jouw wensen. Geef je de voorkeur aan een fijne lunchplek voor jou en je collega’s of wens je vooral veel kleurrijke bloemen terug te zien op je tuinontwerp? Alles is mogelijk. Wij vinden het hierbij belangrijk dat de tuin in perfecte harmonie met de omgeving en het bedrijfspand staat. William de Boet kan hier wat perfectionistisch in zijn, maar dit leidt altijd tot de mooiste resultaten. Na de ontwerpfase is het mogelijk om het resultaat in 3D te bekijken zodat je een goed beeld krijgt van hoe de bedrijfstuin er uit kan komen te zien. Daarnaast ontvang je ook een art impression en een video animatie, zo krijg je nog meer inzicht in het proces. Ook zullen wij het ontwerp inclusief materialenplan, matenplan, beplantingsplan en verlichtingsplan voor je maken, zodat de hovenier meteen aan de slag kan gaan.

U wordt van A tot Z ontzorgd

Wanneer je er voor hebt gekozen om jouw bedrijfstuin te laten ontwerpen door William de Boet, zal er eerst een afspraak bij je op de zaak worden gemaakt, om al je wensen in kaart te brengen. Hierbij kijken wij gelijk naar de omgeving en de uitstraling van het pand. Daarna gaat het creatieve proces van start. Het ontwerp, inclusief alle overige plannen zullen vervolgens met je worden doorgenomen. Uiteraard is er in deze fase nog ruimte voor aanpassing. Als het ontwerp helemaal naar wens is zal je in samenwerking met een hovenier meteen aan de slag kunnen gaan. Wij kunnen het zoeken naar een geschikte hovenier ook voor je uit handen nemen en je begeleiden tijdens de kennismaking en definitieve keuze. Zo kun je binnen no-time genieten van het eindresultaat.

Meer weten over het ontwerpen van een bedrijfstuin?

Mocht je na het lezen van het bovenstaande meer willen weten over het laten ontwerpen van bedrijfstuinen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Onze specialisten staan voor je klaar en hebben al jarenlange ervaring in het ontwerpen van tuinen. We zijn erg trots op het feit dat we hebben mogen bijdragen aan projecten van grote bedrijfstuinen door heel het land.

Download de brochure

Laat je gegevens achter en we sturen je onze brochure op per e-mail. De brochure ontvang je binnen 15 minuten in je mailbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.