Tuinarchitect
kosten

Kies voor een
unieke tuinarchitect

Wil je een nieuwe tuin geheel naar wens laten ontwerpen, zodat de hovenier precies weet hoe hij te werk moet gaan en jouw binnen no-time kunt genieten van jouw droomtuin? Dan kan het vooraf vaak handig zijn om de tuinarchitect kosten op een rijtje te zetten zodat je van te voren weet waar je aan toe bent.

Bij William de Boet zijn we erg transparant en houden we je continu op de hoogte over de ontwikkelingen binnen het project. Van begin tot eind nemen wij de werkzaamheden voor je uit handen, van het maken van een 3D tuinontwerp tot het aanleveren en afstemmen met de hovenier. Wij kijken er naar uit om jouw droomtuin voor je samen te stellen. Wil je meer weten over de kosten voor een tuinontwerp of over alle mogelijkheden. Lees snel verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wat valt er onder de kosten van een tuinarchitect

De kosten van een tuinarchitect kunnen erg van elkaar verschillen, dit is vaak van een aantal factoren afhankelijk. Denk hierbij aan de afmetingen van jouw tuin, welke plannen wil je erbij ontvangen en wat voor type tuin wil je laten ontwerpen. Bij veel tuinarchitecten zal de prijs exclusief het beplantingsplan, verlichtingsplan, matenplan en materialenplan zijn. Bij William de Boet zijn deze plannen allemaal bij de totaalprijs inbegrepen. Zo kom je niet voor onverwachte bijkomende kosten te staan. Wij hebben de kosten voor een tuinarchitect voor je onderverdeeld in 3 pakketten die zijn gebaseerd op de omvang van jouw tuin. Uiteraard zullen deze kosten iets kunnen variëren van de daadwerkelijke prijs maar om je een duidelijke inschatting te geven kunt je hier van uit gaan.

  • Pakket 1 (vanaf €2.000,-) Dit pakket kun je kiezen wanneer jouw tuin niet groter is dan 150 m². Hierbij is een 3D ontwerp, artist impression, video animatie, presentatie, de aanpassingsronde en alle bijbehorende plannen inbegrepen.
  • Pakket 2 (vanaf €2.500,-) Pakket 2 is geschikt wanneer jouw tuin groter is dan 150 m² maar kleiner dan 500 m². Hierbij is net als bij pakket 1 het 3D ontwerp, de artist impression, de video animatie, de presentatie, de aanpassingsronde en alle bijbehorende plannen inclusief.
  • Pakket 3 (vanaf €3.250,-) Wanneer jouw tuin groter is dan 500 m² maar kleiner dan 1000 m², zal je tuinontwerp vallen onder pakket 3. Het pakket is net als de andere pakketten inclusief alle bijbehorende plannen en uitwerkingen.

Meer weten over William de Boet

William de Boet is gespecialiseerd in het maken van unieke en luxe tuinontwerpen die aan de hand van jouw wensen en behoeften helemaal aansluiten op jouw verwachtingen. William vindt het belangrijk dat de omgeving en de persoonlijkheid in goede harmonie zijn zodat iedereen zich thuis voelt. Wil je meer weten over William de Boet of over wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op via 0651390512 of info@williamdeboet.nl.

Laat je gegevens achter en we sturen je onze brochure op per e-mail. De brochure ontvang je binnen 15 minuten in je mailbox.