Tuinontwerp
grote tuin

Tuinontwerp voor een
grote tuin

Wil je een tuinontwerp laten maken voor een grote tuin van jouw huidige of nieuwe woning? Tuinontwerpstudio William de Boet is gespecialiseerd in het ontwerpen van tuinen tot 1000 m2 en groter. Jouw woning, omgeving en tuin in perfecte harmonie. Met dat doel voor ogen maak ik een exclusief tuinontwerp voor jou. Een tuin die is ontworpen door Tuinontwerpstudio William de Boet geeft je gegarandeerd elke keer een glimlach op jouw gezicht wanneer je naar buiten kijkt.

Van eerste ontwerp tot het perfecte eindresultaat

Het maken van een ontwerp voor een grote tuin is een proces waarbij je nauw betrokken wordt. Je moet zich kunnen identificeren met jouw toekomstige tuin, waarbij de harmonie tussen jouw persoonlijkheid en de omgeving in balans is. De allereerste afspraak is dan ook bij je thuis. Tijdens deze afspraak leer ik je graag kennen en wat jouw wensen zijn. Bovendien kan er direct gekeken worden naar de stijl en inrichting van de woning, dit vormt namelijk de basis van het tuinontwerp.

Na de eerste afspraak gaan we aan de slag met het maken van het eerste ontwerp. In het creatieve proces dat volgt moeten er een hoop keuzes en afwegingen worden gemaakt tussen materialen, kleuren en beplanting. Samen met jou en vanuit mijn inzicht en ervaring ga ik aan de slag met de invulling van jouw tuin. Wat volgt is een 3D ontwerp van jouw tuin die je hart sneller laat kloppen. Op groot scherm of met behulp van een virtual reality bril kun je het ontwerp bekijken. Op basis daarvan kunnen we eventuele aanpassingen bespreken.

Tuinontwerp grote tuin is altijd inclusief

Het ontwerpen van een grote tuin is een enorme uitdaging, die ik met beide handen aanpak. Het aanleggen van een tuin zonder een goed ontwerp, is als het bouwen van een huis zonder fundering. Mijn vastberadenheid en perfectionisme zorgen ervoor dat je een compleet tuinontwerp ontvangt. Een ontwerp van Tuinontwerpstudio William de Boet is altijd inclusief:

  • 3D tuinontwerp
  • Artist impression
  • Video animatie
  • Materialenplan
  • Matenplan
  • Beplantingsplan
  • Verlichtingsplan
  • Presentatie op kantoor
  • Aanpassingsronde (1x)

Complete ontzorging van A tot Z

Het ontwerp is af, de plannen zijn gevisualiseerd en liggen klaar om uitgevoerd te worden. Je hebt alle informatie die je nodig hebt om jouw tuin tot in de puntjes te realiseren. Hoe kies je dan de juiste hovenier die dit voor jou mogelijk maakt? Ik help u graag bij het vinden van een goede hovenier en het overbrengen van de informatie. Een goed plan verdient tenslotte niets minder dan een goede uitvoering. Samen met de hovenier zorg ik ervoor dat jouw tuin wordt aangelegd zoals je voor ogen hebt. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van het eindresultaat.

Loungen of vol natuur

Jouw tuin is niet alleen een verlengstuk van jouw woning of andersom, maar ook van jouw persoonlijkheid. Geef he liever de voorkeur aan een tuin vol bloemen, planten en andere natuurlijke materialen of wil je een rust- en ontspanningsoord van jouw tuin maken inclusief hottub, sauna en/of jaccuzi? Ook dit wordt uiteraard meegenomen in de gesprekken die ik met je voer om een exclusief tuinontwerp realiteit te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het ontwerpen en inrichten van jouw grote tuin? Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan via onderstaand formulier of neem contact met mij op. Laat je verrassen door alle mogelijkheden die een grote tuin je te bieden heeft. Ik help je graag bij het visualiseren van al jouw wensen en idee├źn.

Download de brochure

Laat je gegevens achter en we sturen je onze brochure op per e-mail. De brochure ontvang je binnen 15 minuten in je mailbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.